18/11/2016 Entrevista al nostre president, Óscar Montoro, al programa “La veu dels animals i la natura” a Ràdio Estel

Aquest divendres el programa “La veu dels animals i la natura” de Ràdio Estel va entrevistar el nostre president, Óscar Montoro. Volem agrair al programa, la Carme Méndez i el Manel Casas l’oportunitat d’haver participat en el programa.

Aquí trobareu l’enllaç a l’entrevista:La veu dels animals i la natura – Ràdio Estel. L’entrevista comença en el minut 21’36”.

 

23/02/2016 ASOA, com a integrant de la Plataforma Sense Correbous, anuncia la fi de la “suelta de vaquillas” a Badalona. Teniu el comunicat complet aquí.

Fi de correbousPNG

16/09/2015 Després de més de dos anys de feina, estem orgullosos de poder comunicar que els 400 gossos que estaven en unes instal·lacions precàries ja estan correctament reubicats, les barraques enderrocades i el terreny net. Aquí teniu el comunicat complet.

Caçadors

 

13/09/2014 “Diario de Badalona” va entrevistar el nostre president, Óscar Montoro, en nom d’ASOA sobre el tema del robatori de gossos al CCAAC Barcelonès. Podeu trobar la notícia completa en aquest link a Diario de Badalona.
02/07/2014 Entrevista i participació en un programa de ràdio animalista. Pots sentir l’entrevista i seguir els podcasts d’aquest recomanable programa en aquest enllaç de Facebook.
01/04/2014 ASOA, com a integrant de la Plataforma Sense Correbous, segueix amb la seva tasca per a que la “Suelta de Vaquillas” desapareixi de la nostra ciutat. Minut 14:10 d’aquest link a TV3.
25/03/2014 ASOA, com a integrant de la Plataforma Sense Correbous, está treballant amb  l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià Gran Sol per aconseguir que es substitueixi la celebració de la tradicional ‘Suelta de Vaquillas’ per un altre acte de igual repercussió. Teniu la notícia completa en aquest link a Televisió de Badalona.
17/07/2011 Cobertura de TV3 a l’acte “Suelta de las Vaquillas”.