ASOA és una entitat que es basa en el voluntariat i encara que tots hi posem el nostre temps i energia també necessitem de diners per tal de desenvolupar la nostra tasca.

Els necessitem per imprimir tríptics informatius i de sensibilització animal, per atendre les necessitats mèdiques dels animals que tenim en acollida i que normalment arriben en mal estat, per donar menjar i atenció mèdica a les colònies de gat de carrer…

ASOA es sosté gràcies a l’aportació de socis, donatius puntuals i una petita subvenció municipal.

 

Fes-te soci

La base principal són doncs els socis, ja que aporten uns ingressos regulars.

Amb una aportació mínima anual de 50 euros, podem fer molt per ells. Pots efectuar el pagament de manera semestral o anual a través d’un rebut bancari.

Truca’ns i un membre d’ASOA t’atendrà personalment.

 

Fes-te voluntari

ASOA es basa en la feina desinteressada que duen a terme els seus voluntaris per tal de trobar una llar als animals que els seus propietaris volen donar, per atendre els estands informatius i les colònies de gat de carrer…

Necessitem persones com tu, disposades a dedicar part del seu temps lliure a les activitats que promovem, responsables i compromeses.

Si estàs interessat en fer-te voluntari, envia’ns un email i t’explicarem amb més detall de quina manera pots col·laborar.

 

Fes-te teamer

Amb només 1 euro al mes (menys del que costa un cafè) ens pots ajudar moltíssim a millorar l’atenció veterinària dels animals que tenim en acollida. Aquests provenen habitualment del carrer o centres amb data de sacrifici i el seu estat de salut sol requerir alimentació especial, veterinaris, cirurgies o etòlegs que impliquen una despesa que difílment podem cobrir.

Entra a la nostra pàgina i mira quin projecte tenim en aquests moments: https://www.teaming.net/asoa-asociacionsegundaoportunidadanimal-

 

Donatius

Si vols ajudar-nos econòmicament, també pots fer un donatiu puntual.

No hi ha quantitat petita, tot ens ajuda, tot suma.

Així que t’agraïm qualsevol aportació que ens puguis fer.

El nostre compte bancari és: BBVA ES96 – 0182 – 5292 – 14 – 0200115575.

 

Botiga solidària

Tenim productes amb el nostre logotip per tal de fer difusió de la nostra entitat i el donatiu econòmic que implica ens ajuda a obtenir els fons necessaris per desenvolupar la nostra tasca.

Si t’interessa algun d’aquests productes, envia’ns un email i et farem arribar el producte que hagis escollit per correu certificat.

 

PRODUCTE NOU! Tassa 18è aniversari d’ASOA – Donatiu: 8 euros

 

Taza

Taza (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarretes – Donatiu: 8 euros

Talles disponibles:

-En color blanc: 4-6 + 8-10 + 12-14 + L
-En color blau: 8-10 + 12-14 + S + M + L + XL
-En color negre: 8-10 + 12-14 + S + M +L+XL

Samarreta Blava - 2014Samarreta Negra - 2014

 

 

Llibretes – Donatiu: 2 euros

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bossa de roba – Donatiu: 4 euros