Nom: RAYO. Sexe: Mascle. Naixement: Febrer 2017. Raça: Mestís Jack Russell. Microxip: Sí. Esterilitzat: No. Vacunes: Sí.

La persona que té actualment al Rayo el va recollir a una família a la qual li havia criat la seva gossa i no volia el cadells.

És molt afectuós però també és un gosset nerviós, propi de la seva edat. A demés actualment no se li dóna tota l´atenció que necessita. Conviu amb nens perfectament.

Necessita una família que l´adopti i l’ estimi, que el tregui de passeig tant com necessita. És molt jove, i com a cadell, està en una etapa d´aprenentatge i descobriment.

Necessita ser educat amb una família que vulgui compartir la vida amb ell.

 

 

 

 

Nom: NIEST. Sexe: Mascle. Naixement: 2014. Raça: Mestís Pastor francès. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí. Desparasitat: Sí.

El Niest és un gos jovenet, divertit i molt actiu. Li encanta jugar i córrer per la muntanya. Fins ara ha viscut a un pis i conviscut amb dos gats més amb els quals es porta bé.

Li busquem una nova família, que el pugui atendre i donar-li una segona oportunitat.

 

 

 

 

 

 

Nom: JUDITH. Sexe: Femení. Naixement: 5 mesos. Raça: Mestí Pastor Alemany. Microxip: No. Esterilitzat: No. Vacunes: No. Desparasitada: Sí.

Aquesta gosseta de només 5 mesos va ser recollida a l’autopista. Per sort una noia la va agafar i la va portar al veterinari. És molt bona i la seva cara ho diu tot. Esperem que trobi una família definitiva que pugui donar-li tot l’amor que es mereix. És molt bona i tranquil·la tot i la seva curta edat.

 

 

 

 

 

Nom: DARWIN. Sexe: Mascle. Naixement: 2016. Raça: Pastor Alemany. Microxip: Sí. Esterilitzat: No. Vacunes: No.

El Darwin busca una nova llar. Actualment conviu en una casa amb jardí que comparteix amb una altra gosseta amb la qual es porta bé. No obstant, no té gaire bona relació amb gossos mascles. També conviu amb dos nens petits sense problemes.

Seria ideal per a que visqués en una casa amb jardí o bé algú amb disponibilitat per a treure’l a fer llargues passejades.

 

 

 

 

 

Nom: CORA. Sexe: Femella. Naixement: Octubre 2014. Raça: Mestís Pitbull. Microxip: Sí. Esterilitzat: No. Vacunes: No.

La família de la Cora ha de donar-la en adopció per problemes de salut i econòmics. Ara busca una nova llar.

A casa és bona i tranquil·la tot hi que al carrer és més nerviosa. Es porta bé amb altres gossos però amb gats no pot conviure.

L’adoptant necessita una llicència per a gossos GPP.

 

 

 

 

Nom: MESSI I SULTÁN. Sexe: Mascle. Naixement: 7 anys. Raça: perdigueros portugueses. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí.

En Messi i el Sultán són dos germans acostumats a viure a una casa amb terreny. Els busquem una família que se’n faci càrrec, que tingui una casa o temps per fer passejades. Ens agradaria que s’adoptessin els dos junts ja que no s’han separat mai des de que van néixer. Són molt dòcils i amorosos.

 

 

 

 

 

Thais

 

Nom: THAIS. Sexe: Femella. Naixement: gener 2015 (aprox). Raça: American Sttaford. Microxip: Sí. Esterilitzada: No. Vacunes: Sí.

Gosseta molt simpàtica que necessita un nova llar perquè el seu propietari no té temps per dedicar-li com ella es mereix.

La persona que vulgui adoptar-la necessita, per llei, tenir el certificat de tinença de gos potencialment perillós.

 

 

 

 

Duke2

 

Nom: DUKE. Sexe: Mascle. Naixement: 2009. Raça: Mestís. Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí.

És un gos molt carinyós i actiu, li agrada molt córrer i jugar amb pilotes. Busquem una família per poder jugar i poder tenir una segona oportunitat.

 

 

 

Clark

 

Nom: CLARK. Sexe: Mascle. Naixement: setembre 2013 (aprox). Raça: Mestís.  Microxip: Sí. Esterilitzat: Sí. Vacunes: Sí i desparasitat.

En Clark busca una família perque no el poden atendre. És molt juganer i afectuós, i li agrada molt anar a passejar.

 

 

 

Yankee

 

 

Nom: YANKEE. Sexe: Mascle. Naixement: Gener 2008. Raça: Mestís. Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: Sí. Desparasitat: Sí.

En Yankee és un gos molt bo de 8 anys, dels quals 6 va estar en una protectora. La mateixa d’on l’hem tret, dins d’un box on de tant en tant sortia per donar un tomb amb els voluntaris.
Al llarg de la seva vida no ha tingut molta sort. El seu propietari va renunciar a ell i des de llavors ha viscut amb l’esperança que algú es fixes en ell. Després de 6 anys sense sort, vam decidir treure’l i buscar-li una família definitiva mentre està en una casa d’acollida.
És un gos sociable amb altres gossos i gats, extremadament afectuós, un gos tranquil que només vol ser estimat. Qui li vol donar una família, una vida digne?