Nom: POKEMON. Sexe: Femella. Naixement: Any 2009. Raça: Mestí.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: Sí.

Aquesta gateta busca una nova llar ja que per problemes d’al·lèrgia no se’n poden fer càrrec. Ha conviscut amb altres gats. És molt melosa tot hi que al principi quan no coneix algú s’amaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom: PURRUSALDO. Sexe: Mascle. Naixement: 2015. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: Sí. Test: Negatiu.

Purru és un gat molt sociable amb gossos, gats i sobretot amb els nens; el pobret es deixa fer de tot.  Li agrada abraçar-te amb les potetes i si el deixessis estaria a sobre teu tot el dia. Ens va arribar q no pesava ni 2kg i ara ja en pesa 6, està ben guapo!

Tant ell com la seva germana tenien data de sacrifici a una gossera de Madrid i vam decidir donar-los l’opció de tenir una vida. Nosaltres hem fet el primer pas, l’hem tractat dels paràsits que tenia i ara està perfecte per obtenir una família.  Vols donar-li una segona oportunitat?

 

 

 

Nom: LEILA. Sexe: Femella. Naixement: Any 2007. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: Sí. Vacunes: No.

La Leia és una gata molt curiosa i juganera, sempre està al damunt per a que juguis amb ella tirant-li una pilota, com si fos un gos. Al principi no s’en refia gaire de la gent però poc a poc agafa confiança.

Li busquem una nova llar a aquesta gateta senior. Vols ser tu qui li tiri la pilota?

 

 

 

 

 

 

Nom: MIKI. Sexe: Femella. Naixement: Any 2011, 6 anys. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: No.

Miki és una gateta que per motius d’al·lèrgies de la seva família ha de ser donada en adopció. Ha conviscut sempre amb un nen i alguna temporada amb gossos petits amb els quals hi juga. Li agrada passar-se el dia prenent el sol a la terrassa i és molt tranquil·la. Vols donar-li una segona oportunitat?

 

 

 

 

 

 

Nom: BABA. Sexe: Femella. Naixement: Agost 2015. Raça: Europea.

Microxip: Sí. Castrat: Sí. Vacunes: No. Test PIV I FELV: Sí negatiu

La Mami va ser recollida al carrer junt amb el seu cadellet. Com era d’esperar, el cadellet ha sortit de seguida adoptat però la seva mare encara busca una nova llar. És molt dolça i bona i busca una nova llar on poder viure tranquil·lament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EBOLI

Nom: EBOLI. Sexe: Femella. Naixement: Desmbre 2016. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: No. Vacunes:Sí. Desparasitat: Sí.

Contacte: acollides@asoa.net

Eboli és una gata molt molt especial. Va sortir d’una gossera en molt mal estat, tant que un dels seus ulls no es va poder salvar, però l’altre per sort el té perfecte. Es una gata molt molt melosa, li agrada fer petons i que l’acariciïs, una trapella que li encanten les pilotes. Necessita d’estar amb altres gats per això prioritzarem una adopció on en tinguin més. Ella s’adapta molt bé als canvis. Potser el passat li ha deixat una marca física però emocionalment és una gata perfecte. A qui adoptarà l’Eboli?

 

PITICLI

Nom: PITICLÍ. Sexe: Femella. Naixement: Gener 2014. Raça: Europea.

Microxip: No. Castrat: Sí. Vacunes:Sí. Desparasitat: Sí. Test PIV I FELV: Sí negatiu

Piticlí va estar 6 mesos vivint en el pati de llums del bloc de pisos on la van deixar. Només es podia refugiar de les pluges, el vent i la calor, amagant-se dins d’una canonada. Sí, és trist, molt trist.

Actualment està en acollida amb un dels nostres companys d’ASOA. Va arribar amb moltíssima por però, mica en mica, va agafant confiança. És una gata que demana carícies. Creiem que necessita una família definitiva que faci una vida tranquil·la i en un ambient relaxat on tingui marge suficient per a que li marxi la por i confiï en les persones. Això només requereix temps, paciència i estima.

Té uns ulls cristal·lins que enamoren i esperem que algú tingui la bona fe d’entendre les seves necessitats, el seu procés d’adaptació i li doni una tercera oportunitat.

Contacte: acollides@asoa.net

 

 

 

Bona - gata

Nom: BONA. Sexe: Femella. Naixement: 01/06/2011. Raça: Mestissa Europea.

Microxip: Sí. Esterilitzada: Sí. Vacunes: Sí. Test: Positiu.

Contacte: asoa@asoa.net

Trobada a Badalona abandonada el 12/12/2012, prima, bruta i amb puces, a una de les colònies gestionades per ASOA. Amb l’atenció veterinària necessària i vivint a una casa d’acollida, s’ha recuperat del tot. És molt sociable, dòcil i tranquil•la, busca les carícies. Ha estat acollida a un pis amb pati, no ha tocat ni trencat res; li encanta estar al pati, al sol, i dormir sota els llits. Espera poder ser adoptada.